I can hear you calling

28.1.2010 18:24
Med åren har jag börjat tycka mer och mer om second hand och loppisar. Av olika orsaker. Men ingen shopping i en vanlig butik kan ge mig samma kick som ett riktigt loppisfynd. Och jag är rätt bra på dem, loppisfynden. Jag kan vakna upp och känna att ett visst loppis kallar på mig - och nästan alltid hittar jag något självklart fantastiskt just där.
Känns lite tråkigt att avbryta min svit med thailandsbilder, men här visar jag mina senaste loppisfynd. Om någon är intresserad ska jag knopa ihop lite mer resebilder i något skede också.
Linus
En storlek för stora, passligt nötta Lee-jeans. Kunde bli den perfekta boyfriendsbyxan, med rätt styling. En euro.
Christa
Dojor åt dottern. Slitna men söta. En euro.
Christa
Litet bord (?) i trä. Bör slipas upp och målas. Tio euro.
Christa
En over-size kavaj med axelvaddar. Ni läste rätt. Fyra och femtio.
Christa
Ljust blågrått nattduksbord i trä. Ska målas vitt. Åtta euro.
Sofia J
28.1.2010 21:14
Fina fynd! Jag älskade loppisar förut, kom av mej med åren, men nu har lusten börjat krypa fram lite igen så jag undrar om du har tips på bra loppisar i huvudstadsregionen? Var brukar du göra dina fina fynd?
- 29.1.2010 8:06
Jag tycker att fidas loppisar är ganska bra, i både Helsingfors, Esbo och Vanda. Var första gången till en fida i Vanda här om dagen, ganska nära Myrbacka, och den var min favorit hittills. Så brukar jag vara till en loppis i Gamlas, som kanske heter Aino? Jag har länge tänkt ta mig till stora Valtteri i Berghäll men har inte riktigt kommit mig för.
sara
29.1.2010 10:29
fina byxor!
det är samma för mig - blir gladare av loppisfynd än att shoppa i riktig affär. Kan inte komma ihåg senaste klädesplagget från en riktig affär ;)

Valtteri ska du absolut besöka. Det är fyndgaranti nästan varje helg. Har du vägarna förbi Malm så finns ett i stil med Aino där bredvid tågstationen.
Christa
29.1.2010 10:38
Kommer du och sälja med mig nån dag vid Valtteri Sara? Har länge tänkt att jag borde ta steget ut och våga mig på att också sälja på loppis.
sara
31.1.2010 13:51
Jag har nog funderat sälja där. Skulle kunna tänka mig sälja sen nång gång i vår eller sommar (när det blir varmare). Känns inte så lockande just nu at släpa väskor dit...Jag har iaf hört av de som brukar sälja där att man nog snabbt tjänar in bordskostnaden. Speciellt om man delar då också!
- 1.2.2010 8:44
Då tycker jag vi ska göra slag i saken och sälja lite. Hörs om saken!
Gitta J
6.2.2010 13:17
Blir varje gång lika glad, att läsa din blogg. Den är helt underbar.
- 6.2.2010 19:42
Tack!


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy