Resa med barn

8.3.2010 17:03
Jag har suttit och ordnat i våra Thailandbilder några kvällar och bestämde mig för att knåpa ihop ett litet bildgalleri. Det blev resa-med-barn-tema på det hela, varsågoda !
Linus
SaraS
8.3.2010 23:08
Tack för "rundturen". Det var intressant!
små barns mamma
10.3.2010 9:49
Det finns en barn stol som kallas "sack in seat" som är en matstol som är inbyggd i en tygkasse. Den har vi annvänt jätte mycket för när man skall tillbekantas eller dylikt och man inte har tillgång till barnstol så är den super :) Lätt att tvätta och ta med!
Vilka fina bilder :)
Sofie BN
10.3.2010 21:48
Vad roligt att se era bilder. Vi var till Ungern i somras (E var då lite över 1 år och M ännu i magen) och jag blir riktigt nostalgisk när jag läser om er resa! Mycket av det du tipsar om hade även vi nytta av. E lärde sig gå "ordentligt" på resan, så vi tror vi förstår varför elitidrottare åker söderut och tränar om man utvecklas så bra av värmen:) Och jag klarade 35° värme fast jag var gravid och stor som en flodhäst!!
Även jag rekommenderar "sack'n'seat"!
Allt gott!
S
Peppe
1.6.2010 22:42
Jättefina bilder! Vi kommer antagligen att åka till Thailand på hösten och det gör mej innerligt glad att ni ser ut att ha haft det så skönt och bra där.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy