Neverending summer

20.7.2008 12:33
Efter 10 dagar på Storön i Snappertuna och vad som känns som en ändlöst lång semester återvänder vi till Helsingfors i kväll, bara för att take off to Nykarleby på måndag.
Tiden här har gått åt till att sova, äta, diska, sola på klippor, besöka Jussarö, sommar i Ekenäs city, ringaren i Notre Dame vid Raseborgs ruiner, åka Buster XXL, åka roddbåt, åka Swingen, fota, lösa oändligt många korsord, läsa oändligt många 91:or, läsa Möss och människor, skruva ihop och olja trädgårdsmöbler, skruva fast hylla i vägg, sy sofföverdrag, sy kuddöverdrag, steka plättar, se på borrbrunning, springa i skogen, bada bastu, simma, leta fästingar, umgås med familjen ... och ja egentligen blev det ju rätt mycket gjort :)
Nu väntar allt möjligt skojigt i Österbotten. Träffa vänner, gifta bort en syster och så vidare!
Hela två veckor kvar av semestern - den tar sannerligen aldrig slut.
p.s. ett missförstånd ska rättas till. Det var inte en arbetsintervju i form av jobbsökande jag skrev om i förra inlägget, utan helt enkelt en intervju jag gjorde för tidningen. Så var det utrett.
Linus
Utanför holmen
Linus
Ringaren i Notre Dame, Kim Snygg.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy