Back to reality

12.8.2008 15:56
Nu har lite mer än en vecka förflutit som åttatillfyrare och jag måste säga att det känns helt okej. Att inte våndas över att komma tillbaka på jobb måste väl vara ett tecken på att man ändå trivs, eller hur?
Tack J för en rolig födisfest i går, ditt partytrick gick hem alla gånger. Och sen kan jag inte heller sluta förundra mig över nässle- och getostpajen, vilken idé.
På onsdag kväll sticker vi till Stockholm, det blir både i jobbets och fritidens tecken. Roligt blir det i varje fall. Grämer mig lite över att jag missar the 19th Nordic Conference in Sociology of Religion i Arken, Åbo, men kan inte göra allt.
Annars är det mycket på gång och mycket att se fram emot.
Here we go.
Några fler sommarbilder kommer också. Nära o säära.
Linus
Tullmagasinet, Andra sjön, Nykarleby
Linus
Lilla Lina har blivit stor!
Linus
Mina vackra vänner.

Katri, var är du?

24.8.2008 12:37
Förra hösten hittade jag den här ringen på marken utanför vårt hus i Kampen, där vi bodde på den tiden. Den flyttade med oss till Södra Haga och varje gång jag sett den liggande på hyllan har jag tänkt på Katri och den som har Katri kär.
Nu när jag städade skrubben tänkte jag att det är dags. Vad göra med en ring som tappat bort sin ägare?
I ringen finns två datum,. 26.7.2007 och 8.12.2007.
Ska jag föra den till polisen? Skicka till Metro eller 100?
Christa
Är det någon som saknar dig?

Hejdå vännen!

28.8.2008 21:34
Ännu några sommarminnen. Sommaren är alltid något speciellt, men faktum är att jag älskar hösten, kanske ännu mera. Så nu är jag redo! September, oktober, november. Regn och rusk och mörka kvällar. Sprakande löv och frisk luft. Välkommen!


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy