Florida

9.3.2012 13:17
Ja nu blir det faktiskt så att vi åker på en långresa också i år. Sedan länge hade vi tänkt att det skulle vara bra att passa på medan Amos är så liten att han bara behöver mjölk och hålls på ett och samma ställe. Eftersom vi har rest mycket med Juni känns det ganska odramatiskt att åka iväg med en någorlunda lättskött bebis under armen och en treåring som tycker om när det händer saker.

Ursprungligen var tanken att vi skulle åka med våra vänner och deras 1-åriga tvillingflickor till Gran Canaria. Men av någon outgrundlig anledning (enligt Linus har jag sagt att nästa resa ska gå till USA) åker vi hela gänget till Florida. Kort flyg, ingen tidsskillnad och all-inclusive blev plötsligt en Atlantflygning, 7 timmars jetlag och eget hus.

Mitt miljösamvete och min plånbok skulle egentligen nöja mig med en Staycation  (att semestra på hemorten - tänk så mycket roligt man kunde göra för samma peng) men å andra sidan har vi haft det så bra på våra resor och sett tillbaka på dem med glädje så länge efteråt att det ändå känns som en bra investering.

Så,
Bienvenido a Miami!
Charlotta
9.3.2012 16:45
Så roligt! Hoppas ni får en underbar resa och berätta sen hemskt gärna hur det gick att resa så långt med så små barn - jag försöker nämligen övertala sambon att det är en riktigt bra idé ;)
Bettan
9.3.2012 19:37
Önskar er en riktigt härlig resa! Ni är verkligen beundransvärda som orkar och vill. Sällan ångrar man ju en resa bara man väl kommer iväg så säkerligen får ni också nu många fina minnen att smaka på! Ser fram emot att få se er här snart också. Kram!
Anna
9.3.2012 19:42
Oj, vad det låter skönt! :) Roligt!
Maria Stratton
11.3.2012 12:46
åh, vad roligt! :) hoppas ni får det riktigt skönt och trevligt och härligt väder!
totta.blogg.se
13.3.2012 22:22
Sjutton, nu blev jag avundsjuk! Ni är så duktiga som har rest så mycket med barn. Jag är lite feg själv, jag tror att det ska vara jobbigare än vad det är.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy