Packning som spårat ur?

3.1.2013 21:05
Snubblade över det här blogginlägget och insåg att vi snart ska iväg till tropikerna och vara borta i sex veckor. Jag hade tänkt slänga lite Septidin några t-skjortor i resväskan, men hur allvarligt ska man ta det här med den fulländade packningen?
Och förresten Abbe är Twinrix-vaccinerad i dag! Också Linus beslöt sig, efter 3 Asienresor, 2 Indienresor och en sväng till Kenya att skjuta upp en Havrixspruta i överarmen.
Come what may!
Annika
4.1.2013 7:46
Låter härligt med resa! Vart ska ni?
Christa - 4.1.2013 13:50
Vi har biljetter till Singapore, sedan får vi se vad vi hittar på. Malaysia antagligen!
Inkki
4.1.2013 8:29
Läste det andra blogginlägget så långt som till D-vitamindroppar, orkade inte längre. Tänkte : 1. hur skall den kvinnan hinna njuta av resan, hon har ju fullt upp med att hålla reda på allt hon medhavt (till utflykterna skall det packas med en hel del från listan, kasta om för olika tillfällen, sortera bland dessa, packa det i och ur skåpen på hotellen, etc..)... 2. Vem behöver D-vitamindroppar i Thailand?!? Solen sköter minsann om den saken, och det behövs inget stekande av hela kroppen, en timme ute i solen där man behöver exponera endast händer och ansikte. 3. Det mesta finns, och mer därtill, att köpas på nära håll dit ni åker. Apotekens receptfria utbud är antagligen mycket större än här.
Christa - 4.1.2013 13:51
Javisst, det mesta finns på plats! Singapores sjukhus är också av bärldsklass. En enkel förstahjälpväska med plåster och förband man man säkert ändå ha med. Och lite panadol!


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy