Komplettering

21.8.2013 9:10
För att ingen ska tro att jag är en latkorv (det är jag ju bara hälften av tiden) måste jag komplettera mitt förra inlägg med att säga att jag frenetiskt försöker få ordning i tillvaron genom att tömma skåp, reda upp i sedan länge glömda högar av saker, skura små skrymslen, styra upp höstvardagen och inreda hemmet. Folk har nämligen låtit förstå att livet tar slut när man börjar jobba 100 procent och det enda jag kommer att hinna med i framtiden är att jobba och sova och däremellan föra och hämta barn på dagiset. Om det verkligen är sant så vill jag åtminstone ha snyggt i skåpen såhär på dödsbädden.
Hanna
21.8.2013 11:06
Det är nog intressant vad folk låter förstå. Det är samma sak nu för oss som nyss blivit föräldrar. Vi skulle aldrig få sova mer än nån timme, ha disk och tvätt i stora högar, aldrig äta varm mat etc... Och ännu också kommer det många "vänta bara". Snart börjar hon krypa och då har vi aldrig lugna stunder längre. Antagligen blir det väl så också men alltför många njuter av att andra ska få det jobbigt.
Elina
21.8.2013 16:50
Det stämmer nog inte! Jag har haft mest energi då jag har jobbat heltid. Så det beror på människor. Denna sommar var mycket bättre än förra sommaren då jag var hemmamamma. Då tänkte jag också att jag har den sista chansen att göra saker före pensioneringen, men tack och lov var det inte alls så. Lycka till och Guds välsignelse till era nya vägar!
Christa
21.8.2013 23:12
Tack för uppmuntrande kommentarer!


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy