Ålgars om sin telefon

5.12.2012 16:06
Jag läste det här i morse och tänkte på många saker. Eftersom det i min morgonmålssituation (en som slänger mandarinklyftor omkring sig medan hen häver sig ur matstolen, en som ännu ligger och sover, en som springer omkring i lägenheten med lördagskorvsskivor med hål i som om vore de glasögon) hade jag lite svårt att fokusera, men jag tänkte dela med mig av två tankar:
1. Att det är konstigt att "en fest inte är rolig innan vi fotat varann och gillat varandras bilder" och att en fest egentligen inte finns innan vi har gjort det.
2. Att jag blir lite lite irriterad varje gång någon omnämner sin smarttelefon som en "Iphone". Inte cyklar jag heller omkring med min "Helkama" eller dricker min "Valio". Jag förstår vad det handlar om, att produkten i sig anses vara mer (och förmer) än själva funktionen, men visst kan vi väl ändå tala om våra telefoner i stället?
Anne-Mie
5.12.2012 16:43
Jag tänker alltid exakt samma sak angående poäng 2! Tycker att det låter konstigt och lite skrytigt. Men så är inte min telefon en iPhone heller :)
Sara S
5.12.2012 19:13
Bra pointer! :) Har faktiskt gjort mig skyldig till att prata om iphonen de senaste dagarna, men till mitt försvar får jag väl säga att jag lika ofta omnämnt den andra telefonen "nokian"...har just bytt, så lite extra prat om saken. Men måst tänka på saken, för när du nämner det så hör jag ju dumt det låter. :)
yae.blogg.se
9.12.2012 22:10
nummer två! åååh! ett stort fett WORD på det. du slog huvudet på spiken där. verkligen.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy