Den längre vägen

10.2.2013 3:57
Om man befinner sig på Langkawi kan man ta en färja raka vägen till Koh Lanta och den här lilla trippen tar då ungefär tre timmar i anspråk.
Man kan också ta en färja till Satun, en buss till Krabi (det gör man kanske om det skulle råka vara så man behöver skaffa datadelar) och därifrån ta en buss till Koh Lanta. Då kan resan ta ett och ett halvt dygn.
Vi tänkte egentligen åka till Ao Nang där min kusin bor, men hittade inget lämpligt boende så då fick det bli Koh Lanta.
Här har vi det utomordentligt bra! Boendet går under kategorin "Man-får-vad-man-betalar-för" men vi har rena lakan, pool, ett stenkast till stranden och en terass i marknivå. Underbart!
Det här känns som en riktigt skön etapp av resan och vi har nästan bestämt att vi kommer att stanna på ön i de två veckor vi tillåts vara i Thailand. Vi visste inte att man bara får stanna 15 dagar då man anländer till landet med båt. Kommer man med flyg får man stanna 30 dagar. Att förlänga vistelsen med 7 dagar för 4x70 euro känns inte så lockande.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy