Vår strand

20.2.2013 10:58
Vi bodde förresten på Khong Klong beach på Koh Lanta, om någon undrade. Den var lång och lugn, även om det fanns resorter längs med stora delar av stranden. Har man större barn som tycker om att bada mycket är stranden inte optimal, eftersom den inte är långgrund. På morgonen och kvällen är den också, på grund av tidvattnet, delvis täckt av korallstenar. Eftersom vi hade pool, och barnen inte är överförtjusta i att simma i havet, fungerade det bra.
Till thaistrandupplevelsen hör ju massagehyddor och söta restauranger med längs med stranden, och Khong Klong var på inga sätt ett undantag. Vi gick alla på massage, utom lillgrabben som har lite svårt med att ligga stilla. Barnmassagen höll på ungefär en halvtimme och var mycket uppskattad av en liten dam som rundade av massagen med att somna.
Thaimassage för barn är en lätt massage med olja.
Khong Klong beach.
Vår egen restaurang.
Vi beställde in lite Pasta Bolognese, sista kvällen till ära.
Hanna
21.2.2013 19:35
Oj, vad heter restaurangen? Calypso?
Christa - 22.2.2013 10:39
Jag vet inte om restaurangen har något namn, men resorten som den hör till heter "Green village resort" eller "Darawadee resort".


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy