Tillbaka i KL

23.2.2013 13:30
För två kvällar sedan tog vi nattbussen från Hat Yai till Kuala Lumpur, dit vi nu alltså kom för andra gången på vår resa. Det visade sig att vi hade vänner i staden och fick det generösa erbjudandet att få komma och bo hos dem i några dagar.
Juni är överlycklig över att ha en jämngammal kamrat att leka med på sitt modersmål och vi vuxna njuter också av det trevliga sällskapet, den fina omgivningen i en för oss helt ny sida av KL.
Återkommer med bilder!
För två år sedan åkte vi förresten nattbuss från Nairobi till Mombasa. Det var en fruktansvärd upplevelse. Den tvåvåningsnattbuss vi åkte nu hade stora säten (tre på en rad) som gick att luta långt bakåt. Det jobbigaste var att bussen var så kall, luftkonditioneringen gick på max. Trots varma kläder frös jag och Linus en del. Barnen däremot sov lugnt genom så gott som hela resan och var mest utvilade av alla när vi kom fram.
Från Nairobi till Mombasa.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy