En vecka

25.2.2013 14:26
På basis av er internetaktivitet verkar det som att våren kommit till Finland. Om en vecka kommer vi hem och gör er sällskap, antagligen lagom till takatalvi första omgången.
Vi har haft det så skönt här i Desa Parkcity att åtminstone jag blivit lite bekväm av mig, men i morgon återvänder vi till luffarlivet och åker till Malacca. Det är en stad som finns på Unescos världsarvslista, präglad av den brittiska kolonialtiden. Vi var på vippen att missa den och åka raka vägen mot Singapore igen, men vår värdfamiljs finska barnflicka Aino tipsade oss om Malacca, beslöt vi oss i all hast att åka dit. Staden ligger bara ungefär två timmars bilfärd från KL och där lär ska finnas intressant arkitektur och många av Malaysias äldsta kyrkor och moskéer. Eftersom Malacca ligger vid kusten finns det också några stränder i trakten. För egen del är jag klar med strandliv för den här resan, men om vi får lust kan vi ännu åka på dagsutflykt till någon tropisk ö.
Inkki
25.2.2013 20:28
Härliga veckor ni har och va fint ni tycks hitta rutter och upplevelser! Ni reser ju inte med lätt bagage precis..packa upp och packa ner, stuva packningen och er själva i diverse fordon, lyfter på hatten!
Här har vi takdropp, sol, ti-ti-tuu, man vaknar till ljuset och det känns i kropp och själ. Skidtur på isen idag. inte skidat på 2 år, brukar inte gilla det men idag var det underbart!
Fio
3.3.2013 19:16
Vi får nog vänta ett tag på våren ännu. I natt snöade det 20 cm här i Vanda, tog nästan två timmar att skotta gården... Så njut ni bara av de sista dagarna där! Ses snart :)
Christa - 4.3.2013 2:05
Ojdå, det betyder väl att jag ska ut i skidspåret när jag kommer hem ...


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy