Pärnu får poäng

5.7.2013 9:12
Hemma från vår lilla resa till Pärnu kan jag varmt rekommendera resemålet. Den är en lugn, vacker, grön stad, lagom annorlunda, med bra prisnivå. Det verkar också som om de värsta alkoholturisterna inte besvärar sig att åka de två timmarna till Pärnu från Tallinn. Familjevänligt alltså. Stranden är så fin, bred, finkorning som någon och dessutom till synes oändligt långgrund och med riktigt hårt sandbotten. Intill stranden finns dessutom en rad andra aktiviteter. Om för den som inte gillar strandliv räcker gamla stan och numera mera mysiga än förfallna trähuskvarteren till för åtminstone en weekendresa. Restaurangutbudet är brett och terasserna stora. Hotellpriserna vet jag inget om, men den övrevåning i det privata småhus vi bodde i betalade vi ungefär en femtiolapp per familj per natt för.
Me likes very many!
Linus
Fin miljö. Jättefin miljö.
Linus
En strandpromenad värdig vilka strandlejon som helst.
Linus
Stranden var välbesökt, men inte helt fullsmockad.
Linus
Jag bakar frenetiskt sandkakor.
Linus
Hoppslott strax bakom beachen.
Linus
Lite trampbil på det.
Linus
Och en georgisk middag som att kom att bli den minst avslappnade med trötta hungriga vimsiga barn.
Linus
Den avslutande lunchen med den avslutande efterrätten. Här hade vi redan planerat våra nästa resor. Paketbilssemester i Europa, en vecka i Israel och -25 grader i Levi.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy