Elixia i mitt hjärta

27.11.2013 17:38
Det här är inte ett sponsrat inlägg. Men det kunde vara det för jag har bara gott att säga om stället jag tränar på. Men var det sker är ju egentligen sekundärt. Poängen är att jag är lite hög på workout efter att ha pausat i många många månader. Tanken var att jag inte skulle hinna träna när jag börjar jobba heltid. För jag vill ju vara hemma med barnen tänkte jag. Men var nu hemma och myspys när du blir sjuk, rastlös, sover dåligt och är irriterad.
Det här inlägget är kanske just så prutthurtigt som inledningen ger sken av. Jag vill bara meddela världen att det borde vara lag på att sätta kroppen i fysisk användning.
Bort går äckliga långpromenader i novemberrusk. In med upplysta gym, träningsmattor som hundratals esbobor legat och svettat på, doften av metall och smaken av salt. Ge mig värkande muskler varje dag. Amen. Hurra.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy