På löpbandet i jeans (det var faktiskt stretch)

2.12.2013 22:40
Jag hade ett jobbuppdrag i centrum i kväll och ville passa på att testa ett annat gym än det jag vanligtvis går till. Det gör jag inte igen. För det räcker inte att komma ihåg att ta med gymkortet och handduken då man packar i något annat än den vanliga gymväskan. Nej, man ska också ha med alla träningsplagg, helst låset till skåpet, gärna rena underkläder och varför inte till och med rena strumpor.
Så hände det sig alltså att jag sprang på löpbandet i stretchjeans. Det kändes fel på många plan. Och tror ni inte att jag såg en person jag kände.
Amanda
4.12.2013 8:10
Ha! Jag gjorde en liknande sak igår när jag sprang på löpbandet i skolan. Men i mitt fall var det handduken som var hemma. Så nu har jag testat på det här med att torka hela kroppen med pappershanddukar. Jag rekommenderar inte. Det gick, men det var långt ifrån vackert alla srunder.
Christa - 4.12.2013 9:50
Skönt att höra! Jag har till och med testat att torka kroppen med bastuunderlägg. Pappershandduk känns lyxigt i jämförelse.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy