Första morsdagen

11.5.2009 16:45
Christa om
att vara gravid:  Det var varken fantastiskt underbart eller alldeles förfärligt. Känslosvallet jag väntade på kom aldrig. Jag blev dock beroende av Rice Krispies.
att föda: Från första värkarna tog det långt över ett dygn innan Juni låg på min mage. Visst var det smärtsamt men hur det kändes har jag verkligen glömt bort, idag kan bara en liten del i mig föreställa mig en sisådär tiondel av smärtan. Jag blev mycket modfälld i slutet av öppningsskedet och tänkte att det kommer att gå åt pipan, fast inget tydde på det. Krystningen var den trevligaste biten och slutresultatet fullkomligt underbart.
epiduralbedövning: Ja, ja, ja. Hur gick det utan? Att få den ditsatt kändes nog lite dramatiskt, fast allt gick bra. Anestesiläkaren är min idol. första dygnen som mamma: Låter lite cheesy, men jag tror inte att jag någonsin kommer vara så lycklig igen, och längtar tillbaka ofta! Adrenalin, lättnad och lycka. Blir grön av avund när jag hör om andra nyförlösta mammor och skulle flytta in på Kvinnokliniken när som helst. livet med Juni, åtta veckor: Det känns självklart och viktigt. Vi är så glada över vår lilla tjej!
Linus
Alldels färsk bebis.
Christa


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy