Frälst

13.10.2009 16:57
Jag hade aldrig börjat om det inte var för mina många vänner som inspirerade och intygade att det inte behöver vara krångligt, men nu är jag så gott som övertygad att vi fortsätter med våra tygblöjor ett bra tag framöver. Knappast hade jag testat ylleblöjor heller, om det inte hade råkat sig så att jag fått ärva fyra stycken, men nu är fabriken i gång här på Bymossavägen.
"Yökestoilu" har vi inte ännu vågat oss på, men kanske kanske nu när det ser ut som om Junis nattätande är förbi. Jag införde helt enkelt amningsstopp efter att hon börjat tycka att det är alldeles nödvändigt att äta sisådär sex gånger per natt. Nu har hon tre nätter varit utan och senaste natten klagade hon inte alls - efter att jag "stoppat tutten på" för varje gång hon vaknade, vilket var ungefär tio gånger ...  Så vad tror ni, ska tutten bort eller ska hon lära sig att hitta tutten själv i sängen?
Christa
Lite tjockare o tunnare variant av "hahtuva".
L
13.10.2009 17:35
hastigt kommer hon att lära sig att hitta tutten själv. Kommer nog att gå av sig själv då hon fattar var som gäller.
matilda
13.10.2009 20:13
E hade napp tidigare (och lärde sig fort att hitta den), men vi slutade helt och hållet vid nyår. Första natten grät hon en kvart före hon somnade, och brölandet minskade för varje natt. På en vecka somnade hon utan ett pip (det som blev lite mer problematiskt var tupplurarna under dagen). Men, det jag menar är att fort lär de sig hitta den själv, men lätt är också att ta bort den helt och hållet. Jag fattade inte varför vi inte gjorde det tidigare. Sugbehovet brukar ju vara borta efter tre månader, eller vad lär det vara?
ida-m
21.10.2009 17:13
blir inspirerad av dina hantverk! inte kunde du möjligen skriva vilket mönster du följer, speciellt till den tjockare varianten?? Det skulle vara snällt!
Christa
23.10.2009 14:47
Det är bara att maila mig till christa@mickelsson.net så skickar jag mönstet per e-post. Det är samma mönster till de tunna och de tjocka byxorna, men de tjocka är med dubbeltråd, sådan som tråden kommer ut ur rullen.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy