Strejk

29.1.2010 10:36
Hur kommer det sig att idéer som verkar fullkomligt briljanta tidigt en vintermorgon kan te sig rätt onödiga när de möter dagens ljus?
Nå, i varje fall har jag beslutat mig för att strejka. Godis, bulla, chips, limsa, glass och kexstrejka. Jag måste skriva om det här så att ni ska kunna näpsa mig om jag inte sköter mig.
Strejken är redan inledd och avslutas på påsksöndagen. Undantag finns: Junis födelsedag och min födelsedag. Jag får också äta en fastlagsbulle om jag blir bjuden på fastlagstisdagen. Så får jag också inta allt som serveras efter en måltid någon bjudit mig på, om det kan tolkas som dessert.
Låter det omöjligt? Antagligen. Vem är med? :)
Linus
Finn två fel.
Linn
29.1.2010 17:52
Jag är med! jag inledde min socker-avvänjning idag. Vi har haft (har) massor med choklad hemma sedan julen och det har blivit en dålig vana att äta choklad till kaffet varje dag (jag dricker kaffe många gånger om dagen!) Nu vill jag bryta ovanan. Men varken din eller Junis födelsedag är undantag ;)
Varför väljer du att strejka?
- 30.1.2010 20:58
Bra, vi gör det!

Jag valde att strejka för att det helt enkelt känns onödigt att stoppa i sig sådant som inte gör någon nytta i kroppen - snarare tvärtom. Jag vill pröva och se om jag saknar sockret eller om jag mår bättre utan det. Snart får vi se!
Cizi
30.1.2010 12:36
Just det -varför? :)
Mikael R
30.1.2010 14:08
Svarta Ässä-mix å nån ha lagt engelsk lakritskonfekt i samma skål. Två fel!


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy