Lista

9.2.2010 22:23
Eftersom jag bara är en vanlig, dödlig bloggare ska jag minsann bjuda på en lista, den andra i ordningen i min bloggkarriär. Den första finns här.
Den här såg jag på min kusins blogg för en evighet sedan och bestämde mig för att återuppliva den. Jag tog mig friheten att korta av den rejält och valde att svara bara på de frågor jag kände för.
1. Vem är du: Christa Mickelsson (f. Sandvik)2. Någonting jag tycker om med mig själv: Jag bryr mig ganska lite om andras åsikter och tror på mig själv. Och så blev jag magister som 23-åring.3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: jag uppfattas inte som en varm person och är väl det inte alltid heller.4. Detta är jag rädd för: att de jag älskar ska dö (lånad av Heidi)5. Tre saker jag vill ha varje dag: mjölk, pussar och varma fötter6. Tre saker jag absolut inte kan göra: kan göra mycket men inte äta klimpig mannagrynsgröt7. Detta tycker jag om att göra: vara till nån nytta8. Detta vill jag göra just nu: få varmare fötter9. Bästa känslan: små glimtar av helig lycka10. Värsta känslan: självömkan11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: humoristisk, generös och omtänksam12. Är jag kär just nu? Så kär som man nu är efter fem år av lyckligt äktenskap13. Jag vill gifta mig? helst inte på nytt14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: se min dotter växa upp och röra på mig.15. Min käraste ägodel: jag borde kanske säga min violin.22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: biologi med E.S var ingen höjdare. Matematik, kemi, geografi, religion och filosofi tyckte jag om.34. Jag tror: mindre och mindre intellektuellt35. Jag spelar: mest och bäst violin, men också lite piano och gitarr. 36. Person jag beundrar: Anna-Maria Helsing (beundrar för övrigt alla riktigt duktiga klassiska musiker)37. Så här bor jag: i fyra rum och kokkorridor.39. Det här tänder mig: personer som är riktigt skickliga på något, elegant självsäkra men ödmjuka40. Det här gör mig avtänd: elakhet41. Favoritfärg: mörkblått på min dotter42. Favoritcitat: Tycker överhuvudtaget om allt välformulerat.46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Jag är proportionerlig och har mörka ögon.47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Jag är svalt blek.48. Udda förmåga/egenskap: sover med ögonen lite öppna66. Har du en egen trädgård? Ja, i Snappertuna skärgård. 20.000 m² hoppfylld katastrof.67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? 91:an Karlsson76. Apelsin- eller äppeljuice? det senare86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Ja, skjorta och väst på Knäckebrölinjen.
maria s
25.2.2010 0:26
hej, glöm inte de vackra städhalarna vid pörkenäs :). kram
- 25.2.2010 10:41
Att jag inte tänkte på det! Det var nog ordet uniform som förde tankarna i andra banor ... :)


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy