Förändring

9.2.2011 16:20
Här hängde jag var och varannan dag år 2009.
Nu känns det så skönt och samtidigt lite märkligt att inte riktigt ha någon orsak lusläsa varje tråd om graviditet och sömnskolor längre. Jag har ju inte varit inne där på minst ett år!
Fast en sak fick ju mig faktiskt att söka mig dit igen. Jag satte ut vår Brio på huuto.net, lite för att kolla dess andrahandsvärde och döm om min förvåning när den såldes för bara 50 euro mindre än jag köpte den för.
Det här betyder att vi kanske borde skaffa en ny liten sittkärra åt J. Men vilken? Ja, därom tvista de lärda.
10.2.2011 11:02
jag tolkar uttrycket som att man bestämt sig för att inte gräma sig, utan i stället tar lärdom och feed-back av det man "inte ångrar".?.. hur man än vrider på det så går det ju inte riktigt ihop.
att känna ånger ibland är sunt och sant mänskligt, annars skulle vi ju vara perfekta. vem av oss har t.ex. inte sagt nåt förhastat som vi ångrar. Kanske vi nästa gång (eller den hundrade gången), tänker efter före?
Eva Domis
10.4.2011 17:20
Välkommen åter till forumet ifall det någondag blir "behov" på nytt och annars med, är moddis och medlem där själv ;-) Har haft stor hjälp själv i både med och motgång på dethär forumet.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy