Marthamöte

16.2.2011 21:20
Berättade jag att jag gått och blivit Martha? Det kom sig att några mammor jag kommit i kontakt med i stadsdelen jag bor ville börja träffas regelbundet för att utbyta idéer, tips och tankar, och det råkade sig också så att flera av dessa hade någon form av ekologiskt intresse. En av dessa insåg att Marthaförbundet ger en startpeng åt alla nybildade kretsar, och på den vägen är det.
Eftersom Marthaförbundets både historia och engagemang i dag är något jag gärna omfattar kändes det naturligt. Nu är det ju dessutom lite småtrendigt med Marthaförbundet, till och med i bloggvärlden. Karin valdes ju precis till förbundets informatör, och i tidskriften Martha som damp ner i dag har allas vår Pepito skrivit en artikel om kvinnors vikt, med kommentarer av bland annat Sonja och Amanda (om dessa är medlemmar i förbundet känner jag inte till).
Det här blogginlägget borde jag fortsätta med antingen a) mina tankar om hållbarhet och ekologi eller b) mina tankar om kvinnors vikt.
Och tankarna, de har jag, Men vet ni, jag tar dem en annan gång.


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow

Arkiv

Teknik: Magnic Oy