Gult är fult

5.10.2011 8:34
Dessa dagar i oktober fylls staden av gula plast- och papperpåsar.

Jag kan inte låta bli att snegla lite förvånat på kön utanför varuhuset klockan lite före åtta och känna mig oerhört till freds med att inte känna någon dragning.

Samtidigt kommer jag ihåg den där oktobermorgonen för sex år sedan när jag var en av dem som rusade upp för spiraltrapporna (ta för all del inte hissen), armbågades och verkligen kom över det där plagget som var fem euro billigare än det hade varit normalprissatt.

Det är lite som att springa till spårvagnen. Det verkar så otroligt fånigt när man betraktar det utifrån, men så fort man är i samma situation själv känns det som världens vettigaste grej.
E
6.10.2011 22:54
Måste lite nyfiket fråga hur du blev fri från den dragningskraften? Själv hålls jag under kontroll tack vare att tanken på att trängas där med min ettåring är ganska avskräckande, men annars skulle min motståndskraft vara ganska svag...
Christa - 7.10.2011 6:31
Ett hem redan fyllt med prylar kombinerat med den panikartade stämningen i varuhuset räcker väl ...


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy