För extremt uttråkade eller extremt intresserade

12.12.2011 17:33
Hur lång är du? 163 cm. Jag skulle inte ha emot några centimeter till men trivs överlag med min litenhet.

Vilken film såg du senast? As good as it gets. Just nu väljer jag filmer och program i enlighet med hur sövande de kan tänkas vara. Ju mer sövande, desto bättre.

Vad har du gjort i dag? Uträttat en hel rad ärenden, spenderat tid med dottern, tupplurat, sett ett avsnitt Dexter medan jag stickade en babysocka (den blev inte riktigt klar). Ah, bakat lussekatter. Kvällen fortsätter med Marthamöte.

Ringa eller skicka sms? Jag är lite telefonblyg och skickar gärna sms. Men föredrar å andra sidan att inte behöva svara på sms, för att det är så lätt att glömma bort.

Favoritplats? Det kan hända att det är i valfri finsk skärgård en tidig morgon, brygga inblandad. Men regnrusk är inte så tokigt heller, bara omständigheterna är de rätta.

Vilken plats föredrar du minst? Buss- och bilfilen på Mannerheimvägen.

Vad gör du om tio år? Jag bor i Finland (inte säker på var) och jobbar bara kanske med samma sak som nu.

Vad skrämde dig som barn? Jag var ofta ängslig för att tappa bort mina föräldrar.

Har du någonsin åkt ambulans? Tills i lördags kunde jag svara nej på den här frågan. Att jag faktiskt åkte ambulans i lördags är så pinsamt att jag helst skulle skippa den här frågan men nu måste jag ju utveckla. Jag misstänkte alltså att en del av fostervattnet gått och eftersom barnets huvud inte är fixerat "tvingade" en ängslig barnmorska på Kvinnoklinikens jour mig att komma in med ambulans i liggande läge. Det kändes fel från första början, eftersom jag nog anade att det inte var fostervatten, men ångra nu dig sen när ambulansen redan står utanför dörren ... Som tur var det bara en fyra kilometers färd, men skjut mig alla skattebetalare. För övrigt kan jag meddela att babyn inte har visat några tecken på att vilja komma ut.

Vad spenderar du helst pengar på? God mat

Berätta om ett ärr på din kropp. Jag har ett litet ärr på foten efter att jag högg mig själv i den med en potatisgrep.

Har du fått fortkörningsböter? Ja. Men så åkte vi till Nykarleby på 4,5 timmar också.

Erika
12.12.2011 20:02
Bra, då fick vi det här utrett. Jag hörde nämligen rykten efter kaffepausen idag om en ambulans som varit i faggorna i lördags, och var mycket förgrymmad över att ha missat all dramatik. :)


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy