Trodde inte

21.1.2012 10:13
Okej, jag ska erkänna. Det sku vara pikilite enklare att göra något trevligt utomhus med nyfödingen om det inte ramlade en halvmeter snö från himlen för varje dag som går. Visst har vi varit ute med honom flera gånger, men det är ju inte busenkelt direkt. Särskilt inte med en trotsig storasyster som när som helst kan lägga sig ner och skrika i vilken snödriva som helst.

Och jag skulle kanske må pikilite bättre om jag inte varje kväll skulle sitta och stirra ut i mörkret från och med klockan fyra. Jag har fått nog av glödlampor för i vinter.

Men det vänder. Och jag är så tacksam för alla våra vänner som kommer på besök och alla som vi har glädjen att besöka Vad skulle vi göra utan er?
Sandra S
21.1.2012 12:28
Delar sin åsikt. Min man, som brukar älska vintern, satt i morse och konstaterade att "borde man börja fara utomlands under lite längre tider" medan han satt och bökade med vantarna på 1-åringen.
Bettan
22.1.2012 9:22
Min fasta övertygelse är att vinter inte för något gott med sig då man har riktigt små barn. MEN jag har hört att det blir bra mycket roligare då de blir något äldre och verkligen kan roa sig i snön. Ljusbristen vet jag inte vad vi ska göra åt, halva året utomlands kanske?


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy