Februariliv

7.2.2012 11:10
Lite bilder från en vardag som börjar kännas mer och mer normal. Lite kom vi av oss på grund av en bröstinfektion som inte var utav denna värld, men till och med den börjar ge med sig.
I går tog jag till exempel en unge under varje arm och transporterade oss alla till hälsostationen för Amos läkarkontroll. Inget trots, inget skrik, glada barn, lugn mamma och nöjd läkare.
Vi tycks greja det här, hörni!
Linus
Det stör mig lite att vi bor på hyra, men vårt varma garage erbjuder en stor tröst i den långa kalla vintern.
Linus
Fyra blev åtta på några år.
Linus
Vår gata.
Linus
Ljuvliga du!
Linus
Solen går ner över 35 000 fans på stadion.
Tom
Här låg jag hemma i 39 graders feber. Men jag tror nästan att jag inte hade bytt med Linus som var ute i -20 i fyra timmar.
Linus
Några stenkast från vårt hus ligger dehär Lapplandslandskapen. Två gånger har jag varit i skidspåren hittills, hoppas det blir fler.
Christa
Slocknad hjälte.
Sonja (sonja.djupsjobacka.com)
7.2.2012 22:24
Jag lider med dig då jag läser att du haft bröstinflammation, det är bland det värsta. Era barn är ljuvligt söta! Sköt väl om er. Stor varm kram!
Anonym
8.2.2012 0:50
Jag vill också beklaga mig över att du haft bröstinflammation och ge tummen upp till att det ser ut att ge sig. Vilken vinnarkänsla det är sen när man börjar tillfriskna! Du får förlåta mig att jag kommer med råd... Det kan nog ännu vara bra att vira en tjock yllehalsduk runt brösten och sätta på sig en extra ylletröja åtminstone när man far ut för att gardera sig emot att du får mjölkstockningar och ny inflammation. Och om ni har det dragigt rekommenderar jag en bit sämskinn (som man t.ex. använder för att polera bilar med) under tröjan. Hälsar en medsyster som haft upprepade mjölkstockningar sedan början av januari och önskar att ingen ska behöva kämpa med sånt. Senaste stockning kom för att jag lutade ett kylskåpskallt mjölkpaket mot bröstet när jag bar paketet till bordet...
Eva
8.2.2012 14:54
Åh,stackars dej som haft bröstinfammation. Du ser dock fräsch och pigg ut nu. Fin stickad tröja Amos har!
Carita, debutsky.wordpress.com
13.2.2012 22:14
Väldigt strong av dom att orka i kylan på läktaren. Men e man fans så e man... jag gillar innebandy o hejar på Lovisa Tor i ligan - men det e ju en innesport för frusna "fegisar" :-)


Jag är Christa. Jobbar med text och bild. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy