Det ekar

23.5.2012 21:47
Sitter i en lägenhet tömd på möbler. Två barn sover i två tomma rum i varsin ända av bostaden. Den ena har jordgubbsfläckar som aldrig hann tvättas bort över hela ansiktet och den andra snusar på sin älskade mjölktrasa.

Vi ser mycket fram emot flytten av också oss familjemedlemmar, som närmar sig i obestämd takt. Det där med att "bara måla några rum" blev en ordentlig ytrenovering av hela lägenheten och snart flyttar nästa familj in i vår nuvarande hyreslägenhet utan att vi kan flytta in i vårt nya hem ännu. Men en nomadtillvaro passar oss rätt bra. Det är ju sommar. Kasta några rena trosor och några paket Nan i väskan så reder vi oss nog. (Sofia, får vi bo hos er några dagar nästa vecka?)

På tal om nomadliv så tror jag inte att en endaste dag i Abbes liv har sett likadan ut. Han sover när han sover och äter när det har gått ungefär tre timmar sedan han åt senast. Men införandet av kvällsrutiner (bada, d-vitamin, leos sångbok, flaska, godnattsång, aftonbön, somna själv) har hittills varit en sådan succé att jag överväger att införa någon form av dagsrutiner också. För just nu har han så svårt att komma till ro för dagssömnerna. Men nästa gång vi kommer att bo på ett och samma ställe i mer än en vecka är antagligen först i augusti. Sådana brukar åtminstone våra somrar se ut. Hur fixar man rutinerna då?


Linus
Personen på bilden har nästan ingenting med inlägget att göra.
Sara
27.5.2012 22:35
Gillar bildtexten :)


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy