Giveaway

4.5.2011 11:05
Iskallt, det är hur det är just nu.

Lite restvärme kunde allt behövas.

Jag lottar därför ut nya boken "Restvärme"! Den är fylld av mysiga beskrivningar på små saker du kan sticka/virka av restgarn.

Du är med i utlottningen genom att skriva en kommentar till det här inlägget. Två röster får du i utlottningen om du länkar till det här inlägget på din egen blogg (och nämner det i kommentarfältet).

Jag skickar på post inom Finland.

Tävlingen pågår fram till första juni. Lycka till!
eva domis
4.5.2011 11:45
japp lite restvärme vore toppen, har ingen blogg men hoppas på lite tur ändå.
Charlotta B
4.5.2011 12:27
Oh vilken fin bok! Den borde jag absolut titta i, jag har nog inte handarbetat sen jag gick ut högstadiet men nu har jag plötsligt hittat lusten igen! Det har blivit både kaniner, sockor och babyskor hittills, och när man ständigt köper nytt garn lämnar det rätt många pyttesmå nystan...
Hanna Ölander-Nilsson
4.5.2011 12:50
Oj, precis den boken har jag spanat på i tidningarna! Klart jag måste vara med i utlottningen då! Vet du annars om den, och andra Fontana Media böcker finns att få tag på i bokhandlarna?
Caroline M.
4.5.2011 14:29
Kul idé! Den boken skulle ju inte vara helt fel att ha.:)
Sonja
4.5.2011 16:16
Jomen den boken vill jag vinna! Vinner jag behöver du inte ens posta den, då tar jag en promenad till dig! Jag ska länka till dig dessutom...

Ha det fint!
Sonja
4.5.2011 16:31
Ja alltså det var jag (Sonja Djupsjöbacka) som kommenterade nyss, man kan inte länka till sin egen blogg härifrån tydligen?

http://sonja.djupsjobacka.com
snigelnharald.blogspot.com
4.5.2011 17:17
Jag är hemskt gärna med jag också. Jag är en looser på att sticka men tänker inte ge upp - en dag ska jag få till det!
Ida Karlsson
4.5.2011 17:25
Jag vill absolut vara med och tävla! Den boken verkar vara exakt det man behöver för att få till stånd nåt av alla garnrester!!

Jag har bloggat om tävlingen här: http://irtskukka.wordpress.com/2011/05/04/tavlar/
Camilla K.
4.5.2011 21:25
Stickar/handarbetar aldrig, men din idé är kul :)
Abigail
4.5.2011 22:32
Den boken vore kul att ha, jag "himostickar periodvis"! Jag är med i tävlingen med en röst!
Linus
5.5.2011 10:00
Jag har en fru som gärna stickar, hoppas jag vinner boken!
Christine
5.5.2011 14:32
Ja den boken vore kul att ha.. jag "samlar" på böcker. Jag länkar från min blogg.
www.nattugglansgarnpasar.blogspot.com
Elina
6.5.2011 10:17
PS. Jag märkte just att vår gosse har en röd skjorta idag på. Så vi använder också alla färger, fast jag inte lägger så mycket märke på det.
muminmamman.papper.fi
7.5.2011 10:16
Jag har just fått in en ny (länge bortglömd) växel i dethär med garn! Det skulle ändå vara super med mera inspiration...
Tette
7.5.2011 15:35
Jag är väldigt gärna med och tävlar. Stickar gör jag lite nu och då så lite restgarn finns nog som borde komma i användning!
Länkar på min blogg tettestankar.blogspot.com
Hanna(hannafinne.blogspot.com)
8.5.2011 9:52
Jag är också med och tävlar. Lärde mig att sticka i höstas och jag älskar det. Håller tummarna för att lotten faller på mig :)
muminmamman.papper.fi
10.5.2011 20:22
Hej! Jag länkae till dig i min blogg!
Lindaslantliga.blogspot.com
15.5.2011 18:56
Hejsan! Roligt att hitta till din blogg! Så fin den är!

Jag är gärna med och tävlar! Stickar gör jag hela tiden, och restgarn har jag mera än jag kommer att använda under hela min livstid! :)
Länkar också från min blogg!
Ha det gott

Linda
malin engulapelsin.blogspot.com
23.5.2011 19:15
Ja! Jag är gärna med och tävlar! Hoppas att jag vinner, jag har en hel låda med restgarner.
Kicki107
24.5.2011 21:13
Hej o tack för en väldans trevlig blogg. Skulle vara kul att göra något annat en mormorsrutor av restgarnerna. Hoppas på tur i lotteriet! = )
Maritas Maskor
2.6.2011 23:03
Hej! Vilken fin blogg du har och vilka fantastiskt fina bilder!!
Jag har precis hittat hit och jag kommer att komma hit fler gånger för att beundra dem!
Hinner jag att vara med på din utlottning? Boken om restvärme skulle passa precis, för jag jobbar på att få ner mitt garnlager... =)
Självklar länkar jag på min blogg för två lotter!
Safa Sadat
16.7.2019 3:58
Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040
Mariya Nathen
30.4.2020 20:00
Jag vill använda detta tillfälle för att tacka en man som heter Dr Ajayi, han är en stavskärare som hjälpte mig att få tillbaka min man efter att vi hade varit separerade i ett år. Jag får veta om stavskärmaren genom ett vittnesbörd om en kvinna som heter loreta som hon förklarade hur stavspelaren Dr Ajayi hjälpte henne att vinna tillbaka sin fästman efter att ha kastat en kärleksförtrollning för henne, jag vill verkligen ha min man hemma så jag bestämde mig för att ge Dr Ajayi ett försök jag nådde honom på whatsapp och förklarade mig själv för honom, sa han mig vad jag behöver göra, jag följde hans instruktioner och till min överraskning efter ungefär en vecka av den stava som min man ringde mig efter ett år med att inte prata med varandra och ber om ursäkt berätta för mig att han kommer hem igen att han inte vet vad som kom i honom och just nu lever vi ett lyckligt liv tillsammans. Om du behöver hjälp av en stavhjul för någon form av stavning rekommenderar jag Dr Ajayi, kan du kontakta honom på Viber eller WhatsApp-nummer: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com


Jag är Christa. Drabbades av en massiv hjärnblödning med afasi i september 2017. Här får du ta del av mitt liv. Bor i södra Finland. Du når mig på christamickelsson(at) gmail.com.

 
Follow
Teknik: Magnic Oy